Yaris GRMN u Toyota Dolák

Yaris GRMN u Toyota Dolák

Víkend plný adrenalinu je za námi! Plzeňskou pobočku totiž navštívil Yaris GRMN a s ním i spoustu zábavy. Pojďte se s námi podívat na fotogralerii a přečíst si pár našich zajímavých poznatků o této malé bestii.

Kdo by nemiloval tuhle rychlou a malou „bestijku“? Už od prvních informací jsme věděli, že se nám tento upravený Yaris bude líbit. A nespletli jsme se. Od prvního nasednutí do těch skvěle vytvarovaných sedaček se zkrátka zamilujete.

Recenzí o tomto vozu bylo natočeno a napsáno už dost. My Vám jen chceme říct, že skutečně funguje přesně tak, jak čekáte.. a možná o něco lépe J Yaris GRMN je skvěle sestavené auto s úžasnými jízdními vlastnostmi. Vše v tomto vozu je upraveno tak, aby jste si svou svižnou jízdu užili na okruhu (i na okreskách) a zároveň pohodlně projeli městským provozem.

S motorem o objemu 1,8l s mechanickým kompresorem Vám Yaris GRMN zařídí úsměv na tváři od prvního zmáčknutí startovacího tlačítka na hodně dlouhou dobu. Kompresor je totiž podle nás nad všechna turba světa! J Pružnost motoru je znatelná v celém spektru otáček a přesné řízení spolu s ostrým zvukem Vás zkrátka dostane.

I přesto, že je Yaris GRMN vybavený nejrůznější moderní technikou, nenechte se zmást! Tohle auto totiž stále musíte řídit a být pilotem celé situace. Proto si můžete zase na chvilku připadat jako za zlaté éry Coroll a Celic (a možná ještě lépe).

Jsme neskutečně vděční za to, že jsme si tuhle skvělou hračku mohli vyzkoušet a utvrdit se tak v tom, že Toyota stále umí mimo hybridní technologie a pohodlných jízdních vlastností zkonstruovat i dravý a ostrý hothatch.