Výherkyně Pavlína už jezdí s Toyotou AYGO!

Výherkyně Pavlína už jezdí s Toyotou AYGO!

Celý příběh s výherní Toyotou Aygo je u konce a výherkyně Pavlína už má svůj nový vůz doma. A jelikož se jedná o opravdu krásnou výhru, rádi bychom se s Vámi podělili o to, jak Pavlína k fialovému Aygu přišla.

10. listopadu byl pro slečnu Pavlínu opravdu velmi výjimečný den. Když na podiu společně s moderátorem Leošem Marešem a panem Milanem Dolákem zjistila, že poprvé v životě skutečně něco vyhrála, nebyla schopná slov. Člověk může mít štěstí na výhry, ale taková výhra, jakou je nová Toyota Aygo, se podle nás člověku poštěstí opravdu zřídka kdy. Proto chápeme, že byla výherkyně tolik v šoku.

Když opadlo obrovské nadšení, domluvili jsme se na předání nového vozu již u nás v nově vybudovaném autosalonu Toyota Dolák v Plzni, do kterého jsme se právě stěhovali.

Ve středu 12. prosince jsme oficiálně poprvé otevřeli náš nový autosalon, který je součástí nákupního centra Borská pole. Nový autosalon má nejen velké a moderní prostory showroomu, kde můžeme nabídnout vystavené modely vozů, ale také servis s velkou kapacitou zakázek.

V sobotu 15. prosince jsme se v novém autosalonu Toyota Dolák v Plzni sešli společně s výherkyní Pavlínou a předali jí novou Toyotu Aygo. Náš prodejní poradce, David Hajnár, se výherkyně ujal a auto i jeho celou výbavu ji vysvětlil a ukázal.

V galerii si můžete prohlédnout fotografie z akce, nový autosalon nebo fotografie z předání vozu.

Autor: Klára Brázdová