TOYOTA VÍKEND S REKORDNÍ ÚČASTÍ

TOYOTA VÍKEND S REKORDNÍ ÚČASTÍ

Tak jako u všech autorizovaných prodejců značky Toyota, tak I u nás v Toyota Dolák proběhl o víkendu tradiční Toyota Víkend. O který model byl největší zájem? Co všechno jste u nás zažili? A jak velký úspěch měl podzimní Toyota Víkend? Malé shrnutí naší oblíbené víkendové akce si můžete přečíst nyní.

O víkendu 16. a 17. září jsme měli otevřené dveře pro všechny, kteří se zajímají o Toyoty nebo o novém japonském vozu přemýšlí. Víkendová akce se samozřejmě týkala všech pěti našich poboček, a tak je možné, že jsme se s Vámi potkali v Plzni, Příbrami, Českých Budějovicích, Táboře a nebo v Písku. Ať to bylo kdekoliv, doufáme, že jste si tuto akci užili stejně jako my.

Naprostým hitem podzimního Toyota Víkendu byla bezpochyby Toyota Corolla. To je totiž naše srdcovka a světová jednička. Corolla má ale vice kladů, než medaili za nejprodávanější vůz. Naši prodejní poradci Vám všechny specifikace určitě řekli a testovací jízdou jste si zamilovanost jen potvrdili. Ale pokud jste to nestihli, domluvte se s jedním z našich poradců na testovací jízdě ještě dnes.

Celkový úspěch, který zaznamenala Toyota po všech autorizovaných salonech v ČR, jen potvrzuje, jak rychle roste zájem o značku Toyota. Tento rychlý nárůst zájmu pociťujeme i my přibližně od začátku tohoto roku. A dělá nám to velkou radost. Tato stoupající obliba má základy v tradičních atributech značky, jako jsou kvalita, spolehlivost, nízké provozní náklady a vysoká zůstatková hodnota. Nyní je navíc podpořena vysoce konkurenceschopnou nabídkou,

Níže najdete pár našich fotek z Toyota Víkendu a můžete se tak nalákat na ten další. Sledujte nás na facebooku nebo instagramu a o každé naší akci budete vědět jako jedni z prvních.

Autor: Klára Brázdová