Soutěž o Toyotu Aygo vrcholí

Soutěž o Toyotu Aygo vrcholí

Otevření našeho nového autosalonu Toyota Dolák se blíží! A my pro Vás máme informace o soutěži o Toyotu Aygo, do které jste se před časem registrovali. Chcete vědět, jak Toyotu Aygo vyhrát? Pak čtěte dál..

 

Náš nový autosalon pro Vás připravujeme v OC Borská pole Plzeň. Proto v pasáži tohoto obchodního centra najdete růžové Aygo až po strop naplněné balonky. Váš úkol je si tipnout, kolik balonků v automobilu je. Až si auto prohlédnete, svůj tip napište na papírek připravený u vystaveného Ayga a vhoďte ho do soutěžní krabice.

Prvních třista z Vás, co budou svým tipem nejblíže, dostanou pozvánku na narozeninovou oslavu OC Borská pole. Každý z tří stovek pozvaných si může být jistý, že vyhraje například poukázku do jednoho z obchodů obchodního centra a nebo právě Toyotu Aygo.

 

Celý program narozeninového dne zjistíte tady.

 

Tak přijďte do pasáže OC Borská pole a tipněte si. My Vám budeme držet palce a budeme se těšit, že se uvidíme při narozeninové oslavě.

 

Kompletní pravidla soutěže o Toyotu Aygo naleznete zde.

 

A kdy že to otevíráme náš nový autosalon? Chcete vědět, co Vás v novém autosalonu Toyota Dolák čeká? Tak se přijďte podívat na slavnostní otevření 12. prosince 2018. Máme pro Vás připravený skvělý program i výhodné nabídky.

 

Sledujte nás na facebooku, ať Vám žádné naše novinky neuniknou.