S jakými pojišťovnami spolupracujeme

Díky naší flexibilitě můžeme pojištění uzavřít úplně s kýmkoliv, ať už jste dlouholetým zákazníkem nebo novým majitelem vozidla a nevlastníte vůz Toyota.

U jakých subjektů u nás dokážeme sjednat pojištění?

  • Allianz,
  • Generali Česká pojišťovna,
  • Kooperativa,
  • UNIQA.

Co u nás sjednáte?

Povinné ručení

Povinné ručení je základním kamenem každého pojištění vozidla. Můžete tak mít jistotu, že jste v souladu se všemi povinnostmi a zároveň jste chráněni v případě nehody.

Havarijní pojištění

Havarijní pojištění je klíčové pro ochranu vašeho vozidla před různými riziky jako např. vandalismus, odcizení, škody způsobené přírodními živly, kolize s objektem a jiné.

Skla

Pojištění skla je dalším důležitým prvkem, který zajišťuje, že i drobné úrazy nebo praskliny na skle vašeho vozidla nebudou představovat problém.

 

Nabourali jste nebo máte jinak poškozený vůz?

Ať už máte sjednané pojištění u našich smluvních partnerů či u jiné pojišťovny, nebojte, dokážeme pomoci i Vám.

Pokud jste majitelem vozu Toyota a potřebujete svůj vůz dát do servisu, kolegové z Toyota Dolák Vám pomůžou s pojistnou událostí, aby celý průběh běžel hladce, případně si můžete opravu Vašeho vozu objednat na nehody.toyotadolak.cz.

 

Půjčka na auto

V dnešním rychlém tempu života je vlastní automobil často nezbytností pro pohodlný a efektivní přesun. Bohužel se však mnoho lidí potýká s otázkou financí, když přemýšlí o pořízení vozu. Úvěr Vám sjednáme na jakékoliv pobočce Toyota Dolák. Ve spolupráci s TFS (Toyota Financial Services) vám zažádáme o úvěr a o veškeré dokumentace se následně starají kolegové z TFS. Ti spolupracují s těmito pojišťovnami:

  • Kooperativa,
  • Allianz.

Při výběru pojišťovny a produktu si dávejte záležet na detaily a vybírejte s ohledem na své konkrétní potřeby a finanční možnosti. V konečném důsledku spojení odpovědného financování a kvalitního pojištění Vás může posunout směrem k bezstarostnému vlastnictví automobilu, který přináší radost a pohodlí do vašeho každodenního života!