REPORT: RALLY DEUTSCHLAND 2017 z pohledu týmu Toyota Dolák

REPORT: RALLY DEUTSCHLAND 2017 z pohledu týmu Toyota Dolák

Nový týden a nové příležitosti jsou tu.  My moc rádi zavzpomínáme kousek do minulosti, na víkend. Část našeho týmu Toyota Dolák se totiž vydal na v pořadí již 10. soutěž letošního mistrovství světa v rally. A jelikož i v Německu odstartovaly rally speciály značky Toyota, bylo komu fandit. Pojďte se s námi ohlédnout za akčním víkendem.

Část našeho prodejního i servisního týmu, nejvíce z pobočky v Českých Budějovicích, se domluvilo a přijalo zajímavé pozvání. Zúčastnili se totiž  jako VIP hosté na prodlouženém víkendu v Německu, aby se podívali na to, jak funguje nejen zákulisí tak velkého motorsportového týmu, jako je zrovna TOYOTA GAZOO Racing. Prohlídli si zákulisí servisní zóny, samotného Yarise WRC nebo také vystaveného Yarise GRMN, o kterém se tak často poslední dobou mluví.

Setkat se se špičkou rally sportu je velký zážitek a i kluci z Toyoty Dolák to prožívali stejně. „V pátek večer jsme navštávili TOYOTA GAZOO Racing tým, kde jsme byly skutečnými VIP hosty. Podívali jsme se do veškerého zázemí týmu, vyfotili se s týmovými jezdci a vyzkoušeli si adrenalinový test na simulátoru WRC. Poté nás ještě čekala večeře v týmovém zázemí TOYOTA GAZOO Racing“, vypráví nadšeně Petr Zasadil, vedoucí prodeje.

V sobotu ráno už byla trať i napjatá atmosféra připravena u legendární rychlostní zkoušky Pnzerplatte. Panelové cesty ve vojenském prostoru mohli lidé z našeho týmu sledovat opět jako VIP hosté ze stánku týmu TOYOTA GAZOO Racing, který byl těsně u startu.

Nejvíce toho náš tým nafotil a natočil u RZ7, která se jela tradičně za deště a mezi vinicemi. Zvlášť podle videa můžete slyšet, jak moc nadšení z průjezdů všichni byli 🙂

To, že si lidé z týmu Toyota Dolák německou rally užili na plný plny, je naprosto zřejmé. Níže pro doplnění ještě přikládáme TOP 10 nejrychlejších posádek z tohoto závodu, kde čtvrté a sedmé místo patří právě týmu TOYOTA GAZOO Racing.

 

výsledky MS rally - Německo

 

Autor: Klára Brázdová

Zdroj výsledků: ewrc.cz

Fotogalerie: vlastní