Nový autosalon Toyota Dolák právě otevírá!

Nová pobočka Toyota Dolák Plzeň

PR ČLÁNEK OD IDNES.CZ

Přečtěte si, jaké překvapení pro vás Toyota Dolák chystá

Nový autosalon Toyota Dolák otevírá 12. prosince 2018 na rohu OC Borská pole. Jeho součástí bude velká kapacita servisní části i prostorný showroom, na kterém najdete oblíbené modely Toyota, včetně části s hybridními vozy Toyota. Na těch si totiž značka Toyota skutečně zakládá a důkazem je 20 let zkušeností s hybridní technologií, která je jasnou jedničkou na trhu.

„Jsme moc rádi, že si naši zákazníci našli cestu k hybridním vozům Toyota a jsou z úsporné a ekologické jízdy stejně nadšeni, jako my v Toyotě,“ říká vedoucí plzeňské pobočky Luboš Dolák. Pokud jste si ještě nikdy nevyzkoušeli pohodlnost a úspornost hybridních vozů, není nic jednoduššího, než navštívit nový showroom a otestovat je při zkušební jízdě.

Na konci roku pro Vás Toyota připravila výhodnou nabídku

Už tak zajímavou nabídku modelů Toyota a s rokem 2019 i přicházející nové modely Toyota doplní ještě exkluzivní překvapení pro všechny zákazníky, kteří si pořídí vůz v našem novém autosalonu během prosince. S každou zakoupenou Toyotou v prosinci totiž každý zákazník na nové plzeňské pobočce Toyota Dolák dostane 3 garanční servisy zdarma. A tak se nebude muset starat po celé tři roky o servis nového vozu.

V roce 2019 čeká Toyotu řada nových modelů. Vedle konkurence má však Toyota vyspělé hybridní technologie, se kterými se nemusí bát nových a přísnějších emisních norem. Na plzeňském showroomu Toyoty tak můžete brzy vidět například novou Toyotu RAV4, Toyotu Camry nebo tolik oblíbenou Toyotu Corollu…a mnohem víc.

Všechny novinky a informace k modelům Toyota, novinkám pro rok 2019 nebo k novému autosalonu Toyota Dolák v Plzni, můžete zjistit na jejich stránkách www.toyotadolak.cz nebo na jejich facebookovém profilu.

Zdroj: IDNES.cz