Luboš Dolák je zpátky v závodních pásech!

 

Luboš Dolák je zpátky v závodních pásech!

Za sítí autorizovaného servisu a prodeje vozů musí stát jedno hlavní kritérium – láska k automobilům. A tu historie rodiny Doláků dokazuje více, než je snad třeba. Letošní rok je pro nás zajímavým nejen 20. výročím firmy, ale také novou etapou motorsportového života. A protože víme, že mezi vámi, našimi zákazníky, je také velká část fanoušků rallye, chceme vám to říct jako prvním. Luboš Dolák st. letos znovu odstartuje na českých rychlostních zkouškách.

 

Není sporu o tom, že rallye je celoživotní vášeň. Jakmile jí jednou podlehnete, už nikdy nemůžete přestat. Po dlouhé pauze (naposledy odstartoval v roce 1987 na Rallye Haná) se Luboš Dolák opět vrací zpátky. A s čím jiným opět odstartovat? Samozřejmě na startu nemůže spolu s Lubošem Dolákem chybět milovaný „žigulík“. Lada VAZ 2101 přijela na podvalu do dílny na konci roku 2018 a motor, převodovka, podvozek i ostatní nezbytnosti jsou nyní připravené na test.

 

Luboš Dolák se sveze již tuto sobotu, na prvním oficiálním testu RZ Žiželice, kde se dále také bude seznamovat nejen se závodním vozem, ale také novým spolujezdcem, kterým je Jan Nádvorník.

 

Připravený vůz můžete vidět pod článkem, ve fotogalerii. Po testovací sobotě vám také dáme informace o tom, jak je technika i posádka připravená na letošní sezonu a také na kterých závodech letošního roku budete moci celý rally tým potkat. Počkejte si na další informace, protože letos..to bude jízda.

Autor: Klára Brázdová