Jak nafotit vůz, aby kupující měli co nejvíce informací

Při prodeji auta je klíčové poskytnout potenciálním kupujícím co nejvíce informací a to nejen slovně, ale i prostřednictvím fotografií. Dobře zachycené fotografie mohou udělat obrovský rozdíl, pokud jde o přilákání zájmu a zvýšení důvěry budoucích kupujících. Zde je několik tipů, jak nafotit vůz tak, aby si zájemci udělali co nejlepší představu o jeho stavu.

Kompletní přehled

Foto exteriéru

Začněte fotografiemi exteriéru vozu. Obejděte auto kolem dokola, aby si ho potenciální kupující mohl důkladně prohlédnout. Pokud máte například parkovací senzory, kameru, litá kola, mlhovky, LED světla, tažné zařízení či další vylepšení, nafoťte detail. Následně vyfoťte otevřený kufr, aby si kupce mohl udělat obrázek o velikosti zavazadlového prostoru.

Takto poskytnete kompletní pohled na vůz a umožníte zájemcům zhodnotit jeho celkový stav.

Detaily karoserie

Pokud vůz prošel značným poškozením laku či nehodou, je třeba zachytit i tyto nedokonalosti na fotografiích.

Foto interiéru

Nezapomínejte na interiér – fotografiemi sedadel, palubní desky a dalších vnitřních prvků poskytnete zájemcům představu o pohodlí a stavu vnitřku.

Funkční prvky

Přidejte mezi fotkami i funkční prvky, jako jsou ovládací prvky, navigační systém nebo klimatizace.

Pokud je to možné, zachyťte i kilometrový stav vozidla. To pomůže kupujícím posoudit ujeté kilometry a historii.

 

Správné osvětlení

Důležité je nepodcenit kvalitu inzerátu. Foťte vozidlo za dobrých světelných podmínek, ideálně na denním světle nebo za jasného počasí, aby byly fotografie co nejjasnější a nejpřesnější. S těmito tipy a dobře zvolenými fotografiemi budete mít lepší šanci oslovit potenciální kupující a zvýšit šance na úspěšný prodej vašeho vozu.

Nechcete projít tímto zdlouhavým procesem? My to uděláme za Vás zde!

Nediktujeme. Nabízíme možnosti.
HYBRID | PLUGIN HYBRID | ELEKTRO | VODÍK | BENZÍN | DIESEL