Jak na výkup vozu na protiúčet

Prodáváte své staré auto a přemýšlíte, jak využít výkup na protiúčet? Přinášíme vám krátký návod, který vám pomůže lépe porozumět každému kroku této pohodlné možnosti.

Výhody výkupu na protiúčet

  • Rychlý proces: Celý proces od vyjádření zájmu až po obdržení nabídky probíhá rychle a efektivně.
  • Odborný pohled: Technický souhrn poskytuje odborný pohled na stav vozu, což zajišťuje férové zhodnocení jeho hodnoty.
  • Bez starostí: Zákazník se nemusí starat o hledání kupce nebo řešení papírování, což zjednodušuje celý proces prodeje.

 

Zájem zákazníka

Prvním krokem je rozhodnutí prodat své staré vozidlo. Zákazník, který má zájem o výkup na protiúčet, má možnost získat protihodnotu za své stávající auto. Zákazník pošle svou poptávku zde, kde může rozepsat svou představu o ceně a doplnit další informace.

Technický souhrn

Po vyjádření zájmu se zákazník domluví na termínu s technikem, který provede důkladný souhrn o stavu vozu. Technik prověří technický stav, karosérii a další důležité aspekty.

Nacenění vozu

Na základě provedeného souhrnu o vozu je vůz vedoucím prodeje naceněn. Tato cena odráží aktuální tržní hodnotu vozu a jeho stav.

Nabídka během 2 pracovních dnů

Po dokončení nacenění obdrží zákazník do 2 pracovních dnů nabídku na své vozidlo. Tato nabídka zahrnuje přesnou cenu, kterou obdrží v případě, že se rozhodne prodat vozidlo na protiúčet.

 

Výkup vozů na protiúčet představuje pohodlnou a rychlou alternativu k tradičnímu prodeji vozidla. Zákazníci mohou jednoduše získat protihodnotu za své auto, aniž by se museli trápit s komplikovanými kroky prodeje. Je to skvělá volba pro ty, kteří chtějí své staré vozidlo rychle a bez starostí vyměnit za novější model.